Politică de Confidențialitate

Germyx.com denumit mai departe “Site-ul”, in calitate de proprietar, autor, administrator al https://cuefect.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor ale fiecarui persoane ce viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, site-ul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Site-ul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul https://cuefect.ro.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Site in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Colectare Date

In operarea Site-ului, acesta poate include newsletter-e, casute de coment-uri si alte formulare online care cer utilizatorilor sa furnizeze numele, adresa de email si alte date de contact.

Site-ul poate utiliza aceste informatii in urmatoarele scopuri:

  • imbunatatirea serviciilor oferite de Site
  • contactarea dumneavoastra(doar prin email) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Site-ului sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra
  • pentru a ne asigura ca continutul publicat pe Site este relevant si de ajutor cu privire la nevoile dumneavoastra

Site-uri Terte

Site-ul contine link-uri catre alte site-uri. Daca alegeti sa vizitati alte site-uri nu avem nici un control asupra practicilor de confidentialitate sau de continutul acestor site-uri web. Este responsabilitatea dumneavoastra de a revizui politicile de confidentialitate de la aceste site-uri pentru a confirma ca ati inteles si sunteti de acord cu politicile lor.

Date de Contact

Daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica, practicile noastre legate de acest Site, sau daca doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie sterse din baza noastra de date va rugam sa ne contactati aici:

administrator″arond”cuefect.ro

Actualizari si Modificari

Ne rezervam dreptul de a adauga, modifica, actualiza aceasta Politica prin postarea unei astfel de modificari, actualizari pe site fara ca nici-o notificare sa fie trimisa catre dumneavoastra. Orice astfel de modificare sau actualizare va intra în vigoare imediat după postarea pe site-ul . Este responsabilitatea dumneavoastră de a revizui aceasta politica din cand in cand pentru a va asigura ca sunteti in continuare de acord cu termenii sai.

Ghidul Cumpărătorului