Epilage recenzii si pareri – functioneaza cu adevarat? Pret, opinii, forum, farmacii, ingridiente

Chiar dacă există o varietate de metode de îndepărtare a părului, veți afla prin experiență că unele metode nu sunt cele mai eficiente. Smulgerea sau bărbieritul pot elimina părul nedorit, dar rezultatele pot fi mai puțin decât dorite, Dacă doriți să aveți rezultate pe termen lung cu factori adverși mai puțin, atunci noua formulă dezvoltată de medicii cosmetologi vă poate bucura cu aceasta. Astfel, domeniul cosmetologic este mereu pe tendința de a dezvolta și promova produse cât mai inovatoare, Epilage este unul din aceste produse, obiectivul acestuia este a de vă ajuta sa scăpați de părul nedorit, lasând pielea hindratată și fără urme de iritație. Formula Epilage este special concepută pentru a putea fi utilizat atât în salon cât și în condiții casnice. Dacă doriți să soluționați problema îndepărtării părului fără durere și profesional nu ezita să folosești produsul generației noi Epilage.

Creată pe bază de componente naturale este complet hipoalergică, nu provoacă iritații ai dermei, devenind inofensiv și pentru cei cu pielea sensibilă. Caracteristica principală a noului produs Epilage este capacitatea de a îndepărta profund părul nedorit, asigurând o îngrijirea a a pielii, stimularea tonifierii și previnirea îmbătrânirii premature a pielii.

Datorită Epilage, epilarea este posibilă nu numai pe picioare și brațe, ci și în alte părți ale corpului, inclusiv: față, zona de bikini, zona de sub braț.

Acest produs inovator este creat exclusiv din ingrediente naturale, fiecare component fiind selectat cu mare grijă, având responsabilitatea pentru îndeplinirea anumitor funcții, iar împreună asigură îndepărtarea eficientă și sigură a firelor de păr nedorite și îngrijirea profundă a pielii.

Ingrediente

Principalele ingredient ale formulei Epilage de pe prospect sunt:

Antracit natural: folosit pentru îndepărtarea substanțelor nocive din piele. Are proprietăți de eliminare a toxinelor și favorizează curățarea porilor în profunzime. Mai mult ca atât datorită proprietăților sale antibacteriene, antracitul formează o barieră de protecție pentru piele și stimulează imunitatea acesteia, astfel previne acțiunea factorilor externi pe piele, ceea ce înlătură probabilitatea apariției unui proces inflamator la nivelul pielii. De asemenea este răspunzător de toniefierea pielii și previne erupțiile mici, curăță porii în profunzime și elimină excesele de sebum, pielea rămânând netedă și cu un aspect sanatos după procedură.

Parafina: are beneficii cosmetice și terapeutice, este un emolient natural, ajutând pielea să fie mai moale și hidratată. Are proprietăți de a menține  nivelul de umiditate al pielii după finalizarea procedurii, ceia ce oferă o hidratare de durată pielii. De asemenea, ajută la deschiderea porilor și la eliminarea celulelor moarte ale pielii.

Ceară de albine îmbogățită în vitamina A: are propriteți terapeutice antibacteriane și de protecție a pielii, este un exfoliant natural, ideal pentru eliminarea celulelor moarte ale pielii. Proprietățile sale naturale, de asemenea, ajută la protejarea pielii de factorii externi ale mediului, nu blochează porii și lasă pielea să respire.

Ulei de vaselină; datorită proprităților sale de emoliere, face ca proesul de epilare să fie nedureros, lasănd pielea catifelată după procedură.

Extract de mentă; responsabil pentru procesul de întinerire a pielii. Mentolul restabilește pielea decolorată, elimină oboseala și reduce intensitatea pufulei. Curățarea are loc prin reducerea activității glandelor sebacee. Componenta stimulează circulația sângelui și contribuie la îngustarea porilor. Principala funcție a mentolului este de a elimina toxinele și de a elimina inflamațiile. Datorită efectului de răcire, este prevenită durerile, roșeața și mâncărimea după procedură.

Extract de colofoniu: ajută la activarea și stimularea  proprietăților cerii de albine.

Mod de utilizare

Formula inovatoare a acestui produs, este special concepută pentru a fi sigur și ușor de utilizat  în condiții casnice cât și de salon, astfel nu vă dă prea multe dureri de cap în momentul cand doriți să îl folosiți, fiind  capabil pentru oricine să îl folosească.

Modul de preparare a compoziției este descrisă în cîțiva pași simpli:

1. Într-un recipient din ceramică sau sticlă, puneți conținutul pungii și dizolvați (topiți) conținutul la vapori de aburi, până la formarea unui amestec vâscos. Dacă nu dipsuneți de timp puteți folosi cuptorul cu microunde. Aveți grijă să nu supraâncălziți amestecul, astfel există riscul de pierdere a proprietăților.

2. Cu o spatula de lemn îndindeți pasta obținută puțin caldă în direcția creșterii părului într-un strat de grosime medie, pînă la 2-3 mm.

3. Lăsăți pasta să se răcească, până când nu se mai lipește de degete la atingere. După 10-15 minute, pasta ia un aspect mai vâscos și lucios, acesta fiind un indicator că banda poate fi înlăturată.   

4. Printr-o mișcare sigură  și bruscă îndepărtați banda împotriva creșterii părului.

 Puteți utiliza produsul în orice moment al zilei și chiar imediat înainte de a ieși din casă, deoarece nu lasă roșeață și umflare/deteriorare a suprafeței de piele supuse epilarii.  Produsul este recomandat atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Cu toate că este un produs total bazat pe ingredient naturale și nu provoare reacții adverse, totuși este recomandat să citiâi cu atenție peospectul. 

Avertizări

 •  Asigurați-vă că conținutul nu este prea fierbinte înainte de a aplica pe piele.
 •  Nu folosiți produsul pe pielea cu erupții sau iritată.
 •  Nu-l folosi dacă pielea ta a suferit reacții adverse la unul din ingredientele componente.
 •  Dacă folosiți medicamente care afectează pielea sau aveți o afecțiune legată de piele, consultați medicul înainte de utilizare.

Concluzii

Oricare din noi vrem să ne bucurăm de o piele netedă, cu un aspect sanatos și fără fire de păr nadorite, datorită produsului inovator în domeniul cosmetologic Epilage avem posibiltatea de a beneficia de acest lucru.  

Generalizând beneficiile Epilage putem scoate în evidență câteva caracteristi care îl fac deosebit față de alte produse menite să fie utilizate pentru îndepărtarea părului și anume:

 • Repară piele după epilare – hidratează pielea, miscșorează porii și preveni iritarea pielii după procedura de îndepărtare a părului,
 • Ușor și sigur de utilizat – reduce regresiunea părului, astfel părul care crește mai rar și mai moale.
 • Toate ingredientele sunt naturale – formula acestui produs este din extracte naturale, vegetale, conține numai ingrediente naturale și poate fi folosită atât de bărbați, cât și de femei, în orice zonă de pe corp.
 • Toleranța pielii sensibile – nu conține substanțe chimice dure, ingrediente artificiale sau coloranți, deci este blând cu pielea sensibila, nu provoacă mâncărimi sau iritații.

Epilage hidratează, calmează și hrănește pielea, permițându-i să se regenereze mai repede, iar ingredientele sale naturale de înaltă calitate au un beneficiu suplimentar de încetinire a creșterii părului și a părului înrădăcinat. Utilizarea constantă a produsului v-a duce la rezultate uimitoare, firele de păr vor apărea din ce în ce mai puține, pielea v-a avea un aspect mai sănătos și moale la atingere și fără iritații.

Păreri

Producătorii cât și cosmetologii recomandă cu încredere acest produs datorită faptului că este conceput din ingrediente naturale certificate și sigure pentru pielea ta, de asemenea, fără eliminări de substanțe chimice nocive la topire.

Consumatorii îl descriu pozitiv si menționează că au observat că intradevăr este ușor de utilizat și își asumă rolul de îndepărtarea a părului destul de eficient. Cel mai important nu lasă reziduuri pe piele după ce este îndepărtant, pielea rămânând curată și moale la atingere.

Folosind produsul pentru îndepărtarea părului pe toate părțile corpului, consumatorii ne dezvăluie că nu au observat efecte secundare la contactul produsului cu pielea, părul este îndepărtat efectiv, furnizând pielii un nivel de hidratare înalt, lasând pielea mai elastică după procedură, pielea ia un aspect mătăsos și sănătos.

 Multe persoane folosesc acest produs inovator din momentul apariției pe piață cosmotologică. Conform feedback-urilor consumatorilor 92 la sută din recenzii sunt pozitive și acesta este un indicator destul de înalt, 9 din 10 femei recomandă acest produs unic pe piața cosmetologică. 

Alegerea celei mai bune metode de epilare este de obicei o problemă pentru mulți din noi, dar pentru a vă asigura care se dovedește a fi mai bună trebuie să o testați, fii sigură că alegerea Epilage nu te va face să regreți.

Preț și unde pot cumpăra în farmacii sau direct la producător

Cel mai avantajos preț este să plasezi o comandă online pe site-ul oficial al producătorului, deoarece nu include adaosul comercial al farmaciilor și în plus beneficiezi acum de 50 % reducere, dar în imita stocului disponibil. Și odată ce ai plasat o comandă pe site-ul oficial al producătorului primești garanția totală că vei primi un produs original și nu unul contrafăcut.

   Ghidul Cumpărătorului